Sutra „Potraga za blagom“ u okviru „Evropske sedmice sporta“

U okviru „Evropske sedmice sporta“, koja traje od 23. do 30. septembra, Turistička organizacija grada Gradiška i Košarkaški klub „Lider“ organizovaće „Porodičnu potragu za blagom“.

„Potraga za blagom“ biće održana sutra, 25. septembra od 17 časova na platou Kulturnog centra Gradiška. U neobičnom i pustolovnom zadatku potrage mogu učestvovati svi članovi porodice, djeca sa roditeljima ili bakama i dedama pa čak i kućnim ljubimcima.

Povodom „Evropske sedmice sporta“, danas se možete oprobati u džudou sa članovima Džudo kluba „Kozara“ od 19h u Školi sporta „Lider“.

Ukoliko više volite biciklizam u ponedjeljak, 27. septembra dođite u park kod autobuske stanice u 18 časova. Gimnastika je u utorak 28. septembra od 19 časova u Školi sporta „Lider“, dok je Mini odbojka sa članovima ŽOK „Kozara“ u srijedu , 29. septembra od 18.45 časova u sali osnovne škole „Vasa Čubrilović“. Korektivna gimnastika za dame je planirana takođe u srijedu ali u terminu od 20 časova u  Školi sporta „Lider“. Minibasket sa članovima KK „Lider“ je u četvrtak, 30. septembra u sali osnovne škole „Vasa Čubrilović“ od 18.45 časova.

G.Vlainić

Share With: