Top lista

Top lista za 11.07.2020.god.
Partneri
Widget Image
Widget Image
Widget Image
Widget Image
Widget Image
Widget Image
Widget Image
Widget Image
Widget Image
Widget Image

Sutra nastavak 32. redovne sjednice

U Gradišci će sutra 1. juna biti nastavljena tridesetdruga redovna sjednica Skupštine grada Gradiška.

Pred odboricima će se naći informacije o radu Republičke uprave za geodetske i imovinsko-pravne poslove Područna jedinica Gradiška za prošlu godinu, stanju protivgradne preventive i pripremama za sezonu 2020. godina, stanju u oblasti veterinarske djelatnosti sa osvrtom na kretanje zaraznih i parazitskih bolesti životinja, stanju u oblasti vodosnabdijevanja i odvođenja otpadnih voda, upravljanju čvrstim otpadom te proizvodnji i distribuciji toplotne energije u sistemu centralnog grijanja na području grada u sezoni 2019/2020. godina i realizaciji zaključenog ugovora između grada Gradiška i IEE d.o.o. Banjaluka.

Na dnevnom redu je informacija o socijalnoj situaciji na području grada za prošlu godinu kao i poslovanju Centra za socijalni rad Gradiška, poslovanju Doma zdravlja Gradiška, „Apoteke“ Gradiška, Javne ustanove za predškolsko vaspitanje i obrazovanje djece „Lepa Radić“ Gradiška, poslovanju Kulturnog centa, Narodne biblioteke, Zavičajnog muzeja, Gradskog pozorišta i Turističke organizacije grada Gradiška za prošlu godinu.

Pred odbornicima će se naći i prijedlozi odluka o dodjeli javnih priznanja grada Gradiška, o određivanju naziva ulica, trgova i dijelova naseljenih mjesta i obilježavanja zgrada brojevima, o davanju u zakup poljoprivrednog zemljišta u svojini grada Gradiška.

Odbornici će u nastavku sjednice sutra razmatrati prijedloge odluka o pristupanju izradi Urbanističkog plana Gradiške 2021-2041. godina i o donošenju Regulacionih planova „Stadion“, „Kej“, „Nova Topola istok“ i „Nova Topola zapad“.

Na dnevnom redu sjednice su  prijedlozi odluka o kreditnom zaduženju, o povećanju osnovnog kapitala Sportskog centra „Servicijum“, izmjeni odluke o organizovanju i usklađivanju akata i izmjeni Statuta  Javnog preduzeća Sportski centar „Servicijum“ Gradiška, prijedlozi akata iz oblasti imovinsko-pravnih odnosa, razrješenja i imenovanja i odbornička pitanja.

Početak sjednice zakazan je za 10 časova u Velikoj sali Kulturnog centra. Radio Gradiška će direktno prenositi nastavak sjednice lokalnog parlamenta.

Share With: