Top lista

Top lista za 3.10.2020.god.
Partneri
Widget Image
Widget Image
Widget Image
Widget Image
Widget Image
Widget Image
Widget Image
Widget Image
Widget Image
Widget Image
Widget Image

Sutra 34. redovna sjednica Skupštine grada Gradiška

Tridesetčetvrta redovna sjednica Skupštine Grada Gradiška biće održana sutra, sa početkom u 9 časova.

Na dnevnom redu je 28 tačaka, među kojima su izvještaji o radu Skupštine grada i izvršenju Budžeta grada Gradiška za prvih šest mjeseci ove godine, te Nacrt Rebalansa Budžeta za 2020. godinu.

Pred odbornicima će se naći Prijedlog Akcionog plana održivog upravljanja energijom i prilagođavanja klimatskim promjenama grada Gradiška za period do 2030.godine, kao i Izvještaj o radu Odjeljenja za inspekcije za prvih šest mjeseci ove godine, Izvještaj o realizaciji Akcionog plana rodne ravnopravnosti na području Gradiške za period 2018-2020, za 2019.godinu kao i Izvještaj o radu JU za predškolsko vaspitanje i obrazovanje djece“Lepa Radić“ za radnu 2019/2020.godinu.

Na dnevnom redu su informacije o poslovanju gradskih javnih ustanova iz oblasti kulture, Kulturnog centra, Zavičajnog muzeja, Gradskog pozorišta i Narodne biblioteke, za prvih šest mjeseci ove godine,  Informacije o poslovanju gradskih javnih ustanova iz oblasti zdravstva i socijalne zaštite, Doma zdravlja, Apoteke Gradiška i Centra za socijalni rad Gradiška, za prvih šest mjeseci ove godine, kao i informacije o poslovanju Turističke organizacije grada Gradiška, Razvojne agencije“Raga“, javnih preduzeća čiji je osnivač Grad, Radio Gradiška i „Servitium“ Gradiška, za period januar-juni 2020.godine i informacije o poslovanju gradskih komunalnih preduzeća, Vodovoda, Gradske čistoće i Toplane Gradiška, za prvih šest mjeseci 2020.godine.

Na sutrašnjoj sjednici naći će se više prijedloga odluka kao i prijedlioga akata iz oblasti imovinsko-pravnih odnosa.

Sjednica će biti održana u velikoj sali Kulturnog centra Gradiška. Radio Gradiška će direktno prenositi 34.redovnu sjednicu Skupštine Grada Gradiška.

Share With: