Sutra 3. redovna sjednica Skupštine grada Gradiška

Treća redovna sjednica Skupštine grada Gradiška biće održana sutra u Kulturnom centru, sa početkom u 10 časova.

Na dnevnom redu je 17 tačaka, među kojima su prijedlog Rebalansa budžeta grada i Program korištenja poljoprivrednog zemljišta na području grada Gradiška za 2021. godinu.

Na dnevnom redu su informacije o radu Republičke uprave za geodetske i imovinsko-pravne poslove – Područna jedinica Gradiška, snabdijevanju električnom energijom, stanju u oblasti poštanskog saobraćaja, vodosnabdijevanja i odvodnje otpadnih voda, upravljanja čvrstim otpadom, pogrebnoj djelatnostim i javnom putničkom i taksi prevozu na području grad Gradiška za prošlu godinnu.

Odbornici će razmatrati i informacije o socijalnoj situaciji, stanju u oblasti veterinarstva i protivpožarnoj zaštiti na području grada za prošlu godinu, te Informaciju o rezultatima anketiranja građana o zadovoljstvu administrativnim  i komunalnim uslugama.

Na dnevnom redu je prijedlog Odluke o uspostavljanju saradnje grada Gradiška sa opštinom Zubin Potok, prijedlozi akata iz oblasti imovinsko-pravnih odnosa, razriješenja i imenovanja i odbornička pitanja.

Radio Gradiška će direktno prenositi sjednicu gradske skupštine.

M.Malešević

Share With: