Top lista

Top lista za 3.10.2020.god.
Partneri
Widget Image
Widget Image
Widget Image
Widget Image
Widget Image
Widget Image
Widget Image
Widget Image
Widget Image
Widget Image
Widget Image

Šulić: SNSD provodi sistemsku i organizovanu smjenu generacija na svim nivoima

Savez nezavisnih socijaldemokrata /SNSD/ provodi sistemsku i organizovanu smjenu generacija na svim nivoima, a to će pokazati i predstojeći lokalni izbori na kojima će mladi kandidati SNSD osvojiti više od 100 odborničkih mjesta, rekao je Srni predsjednik Mladih socijaldemokrata Denis Šulić.

“U našim stranačkim organima, u Vladi Republike Srpske, Narodnoj skupštini, lokalnim upravama je mnogo mladih ljudi kojima je SNSD pružio priliku da urade najbolje za svoju zajednicu i Republiku Srpsku. SNSD provodi suštinsku smjenu generacija, bez velike medijske priče i pompe, a to će dokazati i lokalni izbori na kojima će kandidati za odbornike SNSD-a, koji su mlađi od 30 godina, osvojiti minimalno 100 odborničkih mandata. Svaki od tih mandata će unijeti novu energiju u rad lokalnih parlamenata i biće ne samo glas mladih već i jasan novi glas svih građana njihovih gradova i opština”, istakao je Šulić.

On je istakao da je ovo minimalni očekivani rezultat analize koja je napravljena nakon obilaska svih opštinskih odbora Mladih socijaldemokrata.

“U prethodne dvije sedmice održani su sastanci sa rukovodstvima većine opštinskih organizacija. Na ovim sastancima smo analizirali prethodno urađeno, definisali plan rada za naredni period i postavili izborne ciljeve. Mladi socijaldemokrati kao podmladak SNSD su nosioci izbornih i drugih aktivnosti u stranci, i spremni smo za izbornu pobjedu”, naglasio je Šulić u izjavi za Srnu.

On je rekao da SNSD-u isto odgovara kada bi izbori bili održani sutra ili za nekoliko mjeseci, jer je SNSD postavio jasan cilj, a to je pobjeda u svim opštinama u kojima trenutno vrše vlast, uz jasne pobjede u većini onih u kojima nemaju načelnike i gradonačelnike.

“Naši kandidati ne izlaze na izbore zbog funkcija, već zbog toga što znaju da je volja građana provođenje programa SNSD-a. Naš cilj je što jača Republika Srpska, u kojoj će jaka i stabilna biti svaka opština i grad. Cilj nam je da sve opštine i gradovi u Republici Srpskoj imaju nivo zaposlenosti kakav ima Derventa, urbani razvoj poput onog u Banjaluci, perspektive Gradiške i Prnjavora, otvorenost Trebinja i da u svakoj provedemo sve ono dobro što su naši načelnici i gradonačelnici do sada pokazali”, zaključio je Šulić, koji je i potpredsjednik Narodne skupštine Republike Srpske.

Share With: