Top lista

Top lista za 30.01.2021.god.
Partneri
Widget Image
Widget Image
Widget Image
Widget Image
Widget Image
Widget Image
Widget Image
Widget Image
Widget Image
Widget Image
Widget Image

Šulić poručio Stanivukoviću da nije problem njegova kuća od četiri miliona već to što su plaćali radnike 330 KM

Poslanik SNSD-a u Narodnoj skupštini Republike Srpske, Denis Šulić tokom rasprave u Narodnoj skupštini Republike Srpske poručio je sinoć poslaniku PDP-a Drašku Stanivukoviću da nije problem njegova kuća od četiri miliona, ali jeste to što su plaćali radnike 330 KM.

“Imali smo priliku da čujemo kako gazde u Republici Srpskoj pričaju. Visoki su porezi na platu, pa ćemo smanjiti platu radnicima da bismo mi mogli voziti auto od 100.000 KM, imati kuću od četiri miliona maraka, ići na ljetovanja i zimovanja, štedićemo na radniku. E to je najveći problem. Imao sam priliku da gledam neke ljude koji su imali kafiće u Gradišci, držali radnika na 300 maraka, vozili auta od 50.000 maraka. E to je problem zbog kojega su ljudi i otišli, jer je gazdama uvijek trebalo više, više i više i onda su štedili na radnicima”, izjavio je Šulić.

Šulić je optužio Stanivukovića da je licemjeran.

“Ono što je najbitnije, vi niste demantovali mene da ste držali radnika na 330 KM. I priznali ste pred Republikom Srpskom da ste držali radnike na 330 maraka, a da živite u kući od četiri miliona maraka. Ja nemam problem što imate kuću od četiri miliona maraka, nego što ste držali radnika na 330 maraka”, rekao je poslanik SNSD-a.

Share With: