Top lista
Top lista za 21.12.2019.god.
Glasaj
Partneri
Widget Image
Widget Image
Widget Image
Widget Image
Widget Image
Widget Image
Widget Image
Widget Image

“Streetball 3X3” počinje večeras u 18 časova

Turnir u uličnoj košarci “Streetball 3X3” Gradiška 2019. ispred Kulturnog centra počeće večeras u 18 časova i trajaće do petka 9. avgusta.Organizator sportskog dijela turnira Vukašin Zdjelar, gostujući u programu Radio Gradiške rekao je da su prijave trajale do 4. avgusta i da je prijavljeno 12 ekipa u katerogiji mini basket, 7 ekipa pionira, 8 kadetskih, 9 juniorskih i 24 ekipe u seniorskoj konkurenciji.

Zdjelar je naglasio da su prijavljene ekipe iz Gradiške, Banjaluke, Prnjavora, Dervente i drugih opština i gradova Republike Srpske, Federacije BiH i da će učestvovati i ekipe iz Srbije, Hrvatske i Slovenije.

On je rekao da je nakon otvaranja prvi dan turnira rezervisan za najmlađe učesnike i da je planirano 18 utakmica.

“Drugog dana turnira, sutra od 15 časova predviđeno je takmičenje pionira i kadeta, u srijedu 7. avgusta planirano je takmičenje u juniorskoj kategoriji, dok će takmičenje seniorskih ekipa biti održano u četvrtak”, rekao je Zdjelar i dodao da će finalne utakmice biti odigrane u petak 9. avgusta od 17 časova, a biće organizovano i takmičenje u šutiranju trojki. On je naveo da je predviđen bogat nagradni fond u ukupnom iznosu od 6 500 KM.

Generalni pokrovitelj turnira je Grad Gradiška, a turnir su pomogli brojni sponzori.

Turnir “Streetball 3X3” Gradiška 2019. dio je programa “Gradiškog ljeta 2019.godine”.

Share With: