„Сто ракија, сто кафана“ Познати певач Шабан Хаирлаховић, у Градишки се представио новим и старим хитовима (ФОТО)

На јавној сцени, у популарној ТВ емисији „Градишка у кадру“, познати певач Шабан Хаирлаховић, који живи у Велсу у Аустрији а пореклом је из Цазина, представио је своје нове песме.
 
Овде, на савској обали, у импресивном амбијенту на отвореном, први пут сам отпевао нову песму „Сто ракија, сто кафана“.
 
Градишка је за мене веома омиљено место јер одавде имам велики број публике, људи који воле моје песме. Зато сам прихватио позив за гостовање Радио-телевизије Градишка – казао је Хаирлаховић за СрпскаИнфо.
 
Осим нове песме, он је отпевао неколико својих старијих хитова. То су „Сиротиња“, „Нема лека, докторе“, „Коцкар“…
 
Иначе, Шабан Хаирлаховић живи и ради у Аустрији више од тридесет година, у тој земљи на ступа и снима песме а његове теме најчешће су родни крај, носталгија и љубав.
 
– Без љубави све је пусто, љубав је точак који покреће све добро у људима. Зато је срце празно без љубави – казао је овај Цазињанин, гостујући у емисији „Градишка у кадру“ која је овде веома популарна.
 
Овај певач похвалио је и екипу РТВ Градишка, која реализује ову емисију те битно доприноси представљању ове средине у земљи и свету.
 
– Гледаоци и слушаоци РТВ Градишка су упознали мене а ја, уз њихову помоћ и посредовање, још боље и више овај лепи град на Сави – изјавио је Шабан Хаирлаховић.
 
Извор: Милан Пилиповић/ srpskainfo.com
Share With: