Top lista

Top lista za 31.10.2020.god.
Partneri
Widget Image
Widget Image
Widget Image
Widget Image
Widget Image
Widget Image
Widget Image
Widget Image
Widget Image
Widget Image
Widget Image

Stevandić: Ujedinjena Srpska jaka i sa svojim narodom

Predsjednik Ujedinjene Srpske Nenad Stevandić rekao je danas na otvaranju kancelarije ove stranke u Novoj Topoli kod Gradiške da atmosfera među članovima govori da je stranka jaka i sa svojim narodom.

Stevandić je istakao da je atmosferu otvaranja kancelarije u Novoj Topoli dodatno ulješala vijest da je Sud BIH ukinuo zabranu učešća Ujedinjenoj Srpskoj na lokalnim izborima.

„Ovo pokazuje da mi predstavljamo volju naroda i pobjeđujemo one koji predstavljaju volju skrivenih i otuđenih centara moći, koji pokušavaju na prevaru da odlučuju umjesto naroda. Ujedinjena Srpska je sigurna u volju građana Republike Srpske i svoju pobjedu, te pobjedu naše koalicije“, naglasio je Stevandić.

Predsjednik Gradskog odbora Ujedinjene Srpske Gradiška Slavko Dunjić rekao je nije mogao vjerovati da postoji ijedna institucija koja bi bilo kome zabranila da izađe na izbore, odnosno da bude biran.

„Nisma tu bio problem ja, rukovodstvo stranke, ali niko nema pravo da zabrani da bude birano preko 1.000 naših kandidata na izborima. Zbog toga sam srećan i zadovoljan posljednjim vijestima, koja nas je obradovala  ovdje u Novoj Topoli na otvaranju kancelarije stranke“, istakao je Dunjić.

On je naveo da Ujedinjena Srpska nikada nije bila toliko aktivna i jedinstvena kao ove godine.

„Za sutra je zakazano učlanjenje  u stranku nekoliko mladih ljudi, koji i iz revolta žele da se sada učlane“, naglasio je Dunjić.

On je rekao da je kancelarija Ujedinjene Srpske otvorena u Novoj Topoli da ljudi iz Lijevče polja ne bi morali da dolaze u Gradišku kako bi dobili bilo kakve informacije vezane za izbore.

„Siguran sam da će Ujedinjena Srpska imati najmanje jednog odbornika u gradskoj skupštini iz ove regije Nova Topola, jer su to vrijedni i čestiti ljudi“, dodao je Dunjić.

Predsjednik Podgručnog odbora Ujedinjene Srpske Nova Topola Dragan Popović rekao je da je zadovoljstvo otvoriti kancelariju, koja će biti službi građana i promocije stranke.

Popović je istakao rejting Ujedinjene Srpske u Novoj Topoli i okolnim mjestima sve više raste i da se u stranku učlenjuje dosta mladih, što je rezultat rada na terenu.

On je dodao da će kancelarija Ujedinjene Srpske u Novoj Topoli biti otvorena svaki dan od 9 do 20 časova.

Share With: