Stanje na putevima za utorak 17. septembar

U većem dijelu Republike Srpske  saobraća se po pretežno suvom i mjestimično vlažnom kolovozu. Na pojedinim dionicama u kotlinama i uz riječne tokove moguća je smanjena vidljivost zbog  jutarnje magleNa dionicama koje prolaze kroz usjeke i pored kamenih kosina vozači se upozoravaju na mogućnost sitnijih odrona kamenja i zemlje na kolovoz. Na putevima na kojima se izvode radovi saobraća se nešto sporije uz obavezno poštovanje privremeno postavljene saobraćajne signalizacije. Vozačima se savjetuje oprezna vožnja prilagođena stanju i uslovima na putu.

Sutra18.09.2019. u vremenu od 10:00 do 16:00 časova zbog minerskih radova doći će do privremene obustave saobraćaja na magistralnom putu M-18 Krupac-granica RS (Bogatići), na lokalitetu MHE “Krupac”na rijeci Željeznici u Krupcu. Saobraćaj će regulistai privremeno postavljena saobraćajna signalizacija.

U toku su radovi na sanaciji kolovoza na magistralnom putu M-16, na dionici od Prijedorske petlje do Klašnica, zbog čega se u vremenu od 07.00 do 18.00 časova saobraćaj odvija naizmjenično, jednom saobraćajnom trakom, pa se vozači mole za oprezniju vožnju.

Na magistralnom putu M-16 Banjaluka-Prnjavor, na dionici od hotela Ćubić do Klašnica, aktuelni su radovi na sanaciji kolovoza, svakim radnim danom od 08.00 do 16.00 časova, zbog čega se saobraćaj odvija naizmjenično, jednom saobraćajnom trakom.

Na  graničnim prelazima u BiH jutros nema dužih čekanja na prelazak granice.

Share With: