Stanje na putevima za utorak 15. oktobar

Na većini puteva u Republici Srpskoj saobraćaj se jutros odvija redovno, po suvim i mjestimično vlažnim kolovozima. U kotlinama i duž riječnih tokova skreće se pažnja na smanjenu vidljivost zbog magle, a na dionicama koje prolaze kroz usjeke i pored kamenih kosina na mogućnost odrona kamenja i zemlje na kolovoz. Režim saobraćaja izmijenjen je na dionicama na kojima se izvode radovi, a saobraćaj se odvija uz privremeno postavljenu saobraćajnu signalizaciju čije poštovanje je obavezno. Na svim putnim pravcima savjetuje se oprezna vožnja prilagođena stanju i uslovima na putu.

Zbog sanacionih radova, na magistralnom putu M-4 Banja Luka-Čelinac, u mjestu Ada, saobraćaj se odvija usporeno, uz obavezno poštovanje privremene saobraćajne signalizacije u vremenskom intervalu od 07.00 do 17.00 časova.

U toku su radovi na izgradnji kružne raskrsnice, na spoju magistralnih puteva M-4 Dragotinja-Prijedor-Kozarac, M-15 Kozarska Dubica-Prijedor i Ulice 29. novembar u Prijedoru, zbog čega se saobraćaj odvija usporeno, uz privremeno postavljenu saobraćajnu signalizaciju.  (Predviđeno je da radovi traju do 31.12.2019. godine).

Na graničnim prelazima u BiH jutros nema dužih čekanja pri prelasku granice.

Share With: