Top lista

Top lista za 31.07.2021.god.
Partneri
Widget Image
Widget Image
Widget Image
Widget Image
Widget Image
Widget Image

Stanje na putevima za utorak 10. septembar

U Republici Srpskoj i Federaciji BiH saobraćaj se jutros odvija po suvim i mjestimično vlažnim kolovozima, a u kotlinama i duž riječnih tokova mjestimično je smanjena vidljivost zbog magle, saopšteno je iz Auto-moto saveza Republike Srpske.

Na svim dionicama koje prolaze kroz usjeke i pored kamenih kosina povećana je opasnost od odrona zemlje i kamenja na kolovoz.

Povodom održavanja penjačkog festivala /Drill and Chill Festival/ na lokaciji kanjona Tijesno /u blizini rafting slalom staze/ obustavljen je saobraćaj na dionici magistralnog puta Karanovac-Crna Rijeka u vremenu od 11.00 do 11.45 časova.

Za to vrijeme saobraćaj se preusmjerava na alternativni putni pravac Banjaluka-Čađavica-Mrkonjić Grad.

Na magistralnom putu Banjaluka-Prnjavor, na dionici od hotela Ćubić do Klašnica, zbog sanacije kolovoza svakim radnim danom od 8.00 do 16.00 časova saobraća se naizmjenično, jednom saobraćajnom trakom.

Zbog radova na izgradnji mini hidroelektrane, na magistralnom putu Kotor Varoš-Obodnik, izmijenjen je režim saobraćaja.

U toku su radovi na rehabilitaciji i rekonstrukciji regionalnog puta Lukavica-Pale, kao i na proširenju mosta, zbog čega je izmijenjen režim saobraćaja.

Auto-moto savez Republike Srpske podsjeća sve vozače da je u Republici Srpskoj počela nova školska godina i poziva ih da voze krajnje oprezno u zonama osnovnih i srednjih škola, te da obrate posebnu pažnju na đake koji se kreću duž kolovoza.

Na graničnim prelazima nema dužih zadržavanja.

Share With: