Stanje na putevima za subotu 20. april

Povoljni vremenski uslovi pogoduju nesmetanom odvijanju saobraćaja na putevima Republike Srpske. Na dionicama puteva gdje su u toku radovi, privremena saobraćajna signalizacija reguliše saobraćaj i njeno poštovanje je obavezno.

Za vrijeme održavanja Međunarodne biciklističke trke ,,Beograd – Banja Luka“ doći će do sukcesivne obustave saobraća na području grada Gradiška i opštine Srbac.

U saopštenju Policijske uprave Gradiška navodi se da će u sutra, 21.aprila u vremenu od 12 do 15 časova biti na snazi sukcesivna obustava saobraćaja od mjesta Korovi u opštini Srbac, kroz Novu Topolu do Romanovaca na području grada Gradiška.

Iz Policijske uprave Gradiška apeluju na građane za strpljenje i razumijevanje, kao i da tom prilikom koriste alternativne pravce, kako bi izbjegli eventualne gužve i zastoje u saobraćaju, te da svi učesnici u saobraćaju poštuju saobraćajne propise, kako bi navedena sportska manifestacija protkela bez incidenata.

Na graničnim prelazima tokom jučerašnjeg dana i prethodne noći su bile velike gužve na ulazu u BiH. Jutros se na prelazak granice ne čeka duže od 30 minuta.

Granični prelazi Novi Grad-Dvor  i Ivanica-Gornji Brgat  su otvoreni  za putnički saobraćaj. Iz sigurnosnih razloga, zatvoren je saobraćaj za teretna vozila i autobuse na graničnom prelazu Brčko-Gunja.

Share With: