Top lista

Top lista za 31.07.2021.god.
Partneri
Widget Image
Widget Image
Widget Image
Widget Image
Widget Image
Widget Image

Stanje na putevima za subotu 19. oktobar

Ovoga jutra u Republici Srpskoj saobraćaj se odvija po pretežno suvim kolovozima, uz umjerenu frekvenciju vozila.Vozačima se skreće pažnja na dionice u usjecima i pored kamenih kosina zbog učestalih odrona kamenja i zemlje na kolovoz. Dionice puteva na kojima se izvode radovi propisno su obilježena privremeno postavljenom saobraćajnom signalizacijom, čije poštovanje je obavezno. Na svim putnim pravcima savjetuje se oprezna vožnja uz poštovanje saobraćajnih propisa i vožnju prilagođenu uslovima na putu.  

Na dionici regionalnog puta R-446a, Lukavica-Pale, u toku su radovi na rehabilitaciji i rekonstrukciji puta i na proširenju mosta, zbog čega je potpuno obustavljen saobraćaj za sva vozila (zabrana se ne odnosi na lokalno stanovništvo) do 23.10.2019.

Nastavljeni su radovi na dionici magistralnog puta M-19 Drinjača-Milići-Vlasenica gdje su u toku radovi na rekonstukciji kolovoza, zbog čega se saobraćaj odvija jednom saobraćajnom trakom.(31.12.2019.)

Zbog sanacionih radova, na magistralnom putu M-4 Banja Luka-Čelinac, u mjestu Ada saobraćaj se odvija usporeno, uz obavezno poštovanje privremene saobraćajne signalizacije.

Na graničnim prelazima u BiH jutros nema dužih čekanja na prelazak granice.

Share With: