Top lista

Top lista za 04.12.2021.god.
Partneri
Widget Image
Widget Image
Widget Image
Widget Image
Widget Image
Widget Image
Widget Image
Widget Image
Widget Image
Widget Image
Widget Image
Widget Image
Widget Image
Widget Image
Widget Image
Widget Image
Widget Image
Widget Image

Stanje na putevima za srijedu 29. januar

Na putevima u Republici Srpskoj i Federaciji BiH kolovozi su pretežno mokri i klizavi, dok na pojedinim dionicama u kotlinama i duž riječnih tokova, te preko prevoja mjestimično ima magle.

Na putnim pravcima Tuzla-Bijeljina, Bosanski Petrovac-Drvar i Semizovac-Olovo mjestimično ima ugaženog snijega na kolovozu.

Iz Auto-moto saveza /AMS/ Republike Srpske navode da su na dionicama koje prolaze kroz usjeke i pored kamenih kosina učestali odroni zemlje i kamenja na kolovoz.

Bez obzira na vremenske i saobraćajne uslove, na svim putnim pravcima iz AMS savjetuju maksimalno opreznu vožnju, uz obavezno posjedovanje zimske opreme.

Zbog izgradnje mosta na rijeci Savi izmijenjen je režim odvijanja saobraćaja na auto-putu Banjaluka-Gradiška u zoni naselja Čatrnja i carinskog terminala, pa vozače iz AMS mole da voze opreznije i sporije, te da poštuju privremeno postavljenu saobraćajnu signalizaciju.

Na dijelu magistralnog puta Brčko-Bijeljina, dionica Brčko – Donja Bukovica, zbog radova na sanaciji kolovoza, saobraćaj se odvija naizmjenično, jednom saobraćajnom trakom.

Zbog izvođenja radova na rekonstrukciji raskrsnice na spoju auto-puta Banjaluka-Doboj i magistralnog puta Johovac-Rudanka, izmijenjen je režim odvijanja saobraćaja na navedenom magistralnom putu Johovac-Rudanka.

Radi uključivanja i isključivanja mehanizacije koja je angažovana na izgradnji auto-puta od petlje Johovac do petlje Rudanka, izmijenjen je režim odvijanja saobraćaja na dionici magistralnog puta Rudanka-Doboj jedan.

Zbog aktiviranih klizišta jednom trakom naizmjeničnim propuštanjem vozila, saobraćaj se odvija na regionalnim putevima Karanovac-Kneževo, u mjestu LJubačevo, Ukrina-Gornja Vijaka i Lopare /Mačkovac/-Čelić, zbog pojave klizišta u rejonu Čelića.

Na području Federacije BiH zbog radova na magistralnom putu Jajce – Crna Rijeka od 7.00 do 16.00 časova povremene su polučasovne obustave, uz 15-minutno propuštanje vozila.

Poslije 16.00 časova saobraća se naizmjenično, jednom trakom.
Zbog radova, danas i sutra od 8.00 do 16.00 časova na dvije lokacije na magistralnom putu Jablanica-Mostar vozila će saobraćati naizmjenično jednom trakom.

Na graničnim prelazima u BiH nema dužih čekanja.

Share With: