Stanje na putevima za ponedjeljak 14. oktobar

Prohodnost puteva u Republici Srpskoj je zadovoljavajuća, a vozi se po pretežno suvim kolovozima, uz dobru vidljivost. U usjecima  i pored kamenih kosina skreće se pažnja na moguće odrone zemlje ili kamenja na kolovoz. Režim saobraćaja mijenja se na dionicama na kojima se izvode radovi, a saobraća se uz privremeno postavljenu saobraćajnu signalizaciju, čije poštovanje je obavezno. Savjetujemo opreznu vožnju prilagođenu stanju i uslovima na putu.

Zbog sanacionih radova, na magistralnom putu M-4 Banja Luka-Čelinac, u mjestu Ada, saobraćaj se odvija jednom saobraćajnom trakom u vremenskom intervalu od 07.00 do 17.00 časova.

Na dionici puta M-16.1, Klašnice – Prnjavor, u mjestu Potočani, u toku su  radovi na sanaciji kolovoza svakim radnim danom od 08.00 do17.00 časova. Saobraćaj se odvija naizmjenično jednom saobraćajnom trakom.

U toku su radovi na izgradnji kružne raskrsnice, na spoju magistralnih puteva M-4 Dragotinja-Prijedor-Kozarac, M-15 Kozarska Dubica-Prijedor i Ulice 29. novembar u Prijedoru, zbog čega se saobraćaj odvija usporeno, uz privremeno postavljenu saobraćajnu signalizaciju.  (Predviđeno je da radovi traju do 31.12.2019. godine)

Na  graničnim prelazima za sada se ne čeka duže od 30 minuta.

Share With: