Stanje na putevima za nedjelju 31. mart

U većem dijelu Republike Srpske saobraćaj se odvija bez zastoja i posebnih ograničenja, uz slabiju frekvenciju vozila u ranim jutarnjim časovima. Uslovi za vožnju su povoljni.

Na dionicama koje prolaze kroz usjeke i pored kamenih kosina, iz AMS Srpske skreću pažnju na moguće sitnije odrone kamenja i zemlje na kolovoz. Na svim putevima gdje se izvode radovi saobraćaj je regulisan dodatnom signalizacijom i njeno poštovanje je obavezno.

Bez obzira na povoljne vremenske uslove, vozače podsjećamo da je posjedovanje zimske opreme zakonski obavezno do 15. aprila.

Na graničnim prelazima jutros nisu evidentirana duža zadržavanja.

Zbog radova u Hrvatskoj, zatvoren je granični prelaz Ivanica-Gornji Brgat do 17. aprila i za to vrijeme omogućen je prelaz pješaka, dok je na graničnom prelazu Novi Grad-Dvor zabranjen je saobraćaj za sve kategorije vozila.

Zbog nestabilnosti mosta, obustavljen je saobraćaj za teretna vozila i autobuse prema i od mosta graničnog prelaza Brčko-Gunja, pa su zbog toga i veće gužve i duža čekanja za ove kategorije vozila na graničnom prelazu Orašje.

Share With: