Top lista

Top lista za 26.06.2021.god.
Partneri
Widget Image
Widget Image
Widget Image
Widget Image
Widget Image
Widget Image
Widget Image
Widget Image
Widget Image
Widget Image
Widget Image

Stanje na putevima za nedjelju 17. maj

Saobraćaj se danas u Republici Srpskoj odvija bez zastoja, na pojedinim dionicama kolovozi su mokri i klizavi, pa se vozačima savjetuje sporija i opreznija vožnja, saopšteno je iz Auto-moto saveza /AMS/ Srpske.

Vozačima se savjetuje oprez zbog kretanja vangabaritnog prevoza na relacijama puteva Caparde-granični Karakaj i Banj Brdo-granični prelaz Rača.

Saobraćaj je usporen i izmijenjen na putnim pravcima na kojima se izvode radovi. Prolazak vozila reguliše privremena saobraćajna signalizacija.

Usporeno se vozi na dionicama Crna Rijeka-Bjelajce, Prijedor-Kozarac gdje je u toku sanacija klizišta, Kotor Varoš-Obodnik, Kotor Varoš-Kneževo, na ulazu u Prnjavor gdje je u toku izgradnja kružnog toka, Drinjača-Milići-Vlasenica, Čatrnja – Gradiška, Banjaluka-Srpske Toplice, Ugljevik-Glavičice u rejonu Starog Ugljevika Priboj-Lopare, zatim u Priboju.

U Banjaluci je zbog sanacije Gradskog mosta obustavljen saobraćaj za sva vozila, a prelaz će biti moguć samo za pješake. Saobraćaj je obustavljen do 5.00 časova sutra ujutro.

Pojačana je frekvencija teretnih vozila na graničnoim prelazu Gradiška. I dalje su zbog virusa korona privremeno zatvoreni prelazi za pogranični saobraćaj između BiH i Hrvatske, Srbije i Crne Gore.

AMS podsjeća da je u Republici Srpskoj od 22.00 časa do 5.00 časova na snazi zabrana kretanja.

Share With: