Stanje na putevima za četvrtak 30. maj

Saobraćaj se jutros u Republici Srpskoj odvija redovno, bez zastoja, a vozi se po pretežno vlažnim kolovozima.U višim predjelima i preko prevoja na zapadu, kao i na području Kneževa u jutarnjim časovima magla mjestimično smanjuje vidljivost.

Na dionicama koje prolaze kroz usjeke i pored kamenih kosina, povećana je opasnost od odrona kamenja i zemlje na kolovoz. Vozačima se savjetuje da budu oprezni pri vožnji i da vožnju prilagode uslovima na putu.

Danas 30. maja 2019. godine, zbog zajedničke vježbe Oružanih snaga BiH i MUP-a Republike Srpske, biće obustavljen saobraćaj na dijelu puta Banja Luka-Slatina, od Ulice Slatinska kod skretanja za Rehabilitacioni centar “Dr Miroslav Zotović”, pa do skretanja za Krčmarice, u vremenu od 8.00 do 14.00 časova.

Na graničnom prelazu Gradiška tokom protekle noći i jutros pojačan je saobraćaj na ulazu u BiH, dok na ostalim graničnim prelazima jutros nema evidentiranih dužih zadržavanja.

Zbog planiranih radova, danas, 30. maja 2019. godine, u vremenu od 9.00 do 17.00 časova, biće zabranjen saobraćaj za teretna vozila i autobuse na graničnom prelazu Deleuša.

Share With: