Опрез због влажних коловоза

У Херцеговини и сарајевско-романијској регији киша пада, док су у осталим крајевима Републике Српске падавине престале, па су и коловози мокри и клизави.Возаче упозоравамо на учестале одроне камења и земље на коловоз. На путевима на којима се изводе радови привремено постављена сигнализација регулише саобраћај. Савјетујемо опрезну и спорију вожњу , а возаче подсјећамо да на пут не крећу без зимске опреме.

Због већег одрона, у прекиду је одвијање саобраћаја на дионици магистралног пута М-I 101, Црна Ријека-Јајце. Алтернативни правац је преко Мркоњић Града.

Због радова, до 31. децембра 2023. године привремено постављена сигнализација регулише саобраћај на магистралном путу МI-105, на дионицама Јоховац-Руданка и Руданка-Добој, као и на дијелу регионалног пута РI-2102 Разбој-Руданка.

Због неопходних радова, измијењен је режим у одвијању саобраћаја на путном правцу М II-501 Приједор 3-Копривна. Возаче молимо да возе опрезније и да поштују постављену саобраћајну сигнализацију (до 31.12.2023.).

Због извођења радова на санацији клизишта на дионици магистралног пута M-I 111 Добро Поље-Миљевина, измијењен је режим у одвијању саобраћаја (до 19.12.2023. године).

Ради извођења радова бушења и минирања на каменолому „Грапска-Костајница“ у мјесту Костајница, град Добој, извршиће се привремена обустава саобраћаја на дионици регионалног пута Р-I 3103, Добој-Модрича, у мјесту Костајница у периоду од 20.09. до 20.12.2023. године.

На регионалном путу Разбој – Руданка, на локацији превој Љескове воде, због радова, саобраћај се за путничка возила одвија успорено, док се теретна возила преусмјеравају на алтернативни правац преко Јелаха.

Због радова, доћи ће до измјене режима саобраћаја постављањем саобраћајне сигнализације на магистралном путу М-I 115, дионица Власеница-Хан Пијесак 1, а који ће трајати до 15.12.2023.

На граничним прелазима за путничка возила нема дужих задржавања.

Share With: