Stanje na putevima

Saobraćaj se jutros na većini puteva u Republici Srpskoj odvija uz povoljne uslove za vožnju, bez zastoja i posebnih ograničenja. Izuzetak su dionice na kojima je zbog sanacionih radova izmijenjen režim vožnje i regulisan privremenom saobraćajnom signalizacijom, čije poštovanje je obavezno. U kotlinama i duž riječnih tokova, vozačima skrećemo pažnju na mjestimično smanjenu vidljivost zbog magle. Na dionicama koje prolaze kroz usjeke i pored kamenih kosina upozoravamo na mogućnost sitnijih odrona kamenja i zemlje na kolovoz. Bez obzira na vremenske i saobraćajne uslove, vozačima savjetujemo maksimalno opreznu vožnju.

Zbog izvođenja radova na izgradnji distributivnih cjevovoda vodovodne mreže, izmijenjen je režim saobraćaja na dionici magistralnog puta  Polje-Brod, u opštini Brod, do 23. avgusta 2019. godine. Na navedenoj dionici saobraćaj je regulisam privremeno postavljenom signalizacijom.

Na autoputu  Gradiška-Banjaluka, u mjestu Glamočani, aktuelni su radovi na sanaciji klizišta, koji će trajati do 15. avgusta 2019. godine.

Na graničnim prelazima u BiH zadržavanja nisu duža od 30 minuta.

Share With: