Стање на путевима: Коловози суви, има јутарње магле

У Републици Српској саобраћа се по сувим и мјестимично влажним коловозима, а јутарња магла смањује видљивост, па возачима савјетујемо максимално опрезну вожњу, уз поштовање ограничења брзине, нарочито у котлинама и на дионицама у усјецима гдје је повећана опасност од одрона. На путевима на којима су актуелни радови постављена је сигнализација која регулише саобраћај.

Због радова на мосту „Богдановац“, измијењен је режим саобраћаја на аутопуту Градишка-Бањалука и постављена је саобраћајна сигнализација која ће до 15. новембра 2023, до када су и предвиђени радови, регулисати саобраћај. (стационажа цца 39+150 км до 39+410 км).

Због извођења радова бушења и минирања на каменолому Шахин Камен, доћи ће до привремене обуставе саобраћаја на дионици регионалног пута РI-3103 Добој-Маглај, у мјесту Трбук, град Добој, од 01.09. до 30.09.2023. године, у времену између 11.00 и 15.00 часова, на начин да ће радови трајати у току једног дана до 15 минута.

Због радова на санацији клизишта, обустављен је саобраћај на дионици регионалног пута РI-2102 Разбој-Станари-Руданка и преусмјерава се на алтернативне путне правце Разбој-Горња Вијака-Дервента-Добој и Разбој-Тедин Хан-Добој.

На граничним прелазима тренутно задржавања су до 30 минута.

Share With: