Стање на путевима

Спорију и опрезнију вожњу савјетујемо јутрос на већини путева у РС због мокрих и клизавих коловоза. Возаче упозоравамо и на учестале одроне на бројним дионицама као и смањену видљивост због јутарње магле у појединим дијеловима у котлинама, вишим предјелима и уз ријечне токове. На путевима на којима се изводе радови обавезно је поштовање привремене сигнализације која регулише саобраћај.  

Ради извођења радова бушења и минирања на каменолому „Грапска-Костајница“ у мјесту Костајница, град Добој, извршиће се привремена обустава саобраћаја на дионици регионалног пута RI-3103, Добој – Модрича, у мјесту Костајница у периоду од 20.09. до 20.12.2023. године.На регионалном путу Разбој – Руданка, на локацији превој Љескове воде, због радова, саобраћај се одвија успорено.

Због радова на мосту „Богдановац“, измијењен је режим саобраћаја на аутопуту Градишка-Бањалука и постављена је саобраћајна сигнализација која ће до 15. новембра 2023, до када су и предвиђени радови, регулисати саобраћај. (стационажа цца 39+150 км до 39+410 км)

На граничним прелазима нема дужих задржавања.

Share With:
Open

close button