Стање на путевима

РЕПУБЛИКА СРПСКА

На већини путева у Републици Српској саобраћај се  одвија несметано. Застоји или краће обуставе могу се очекивати на дионицама путева гдје се изводе радови. Возачима се савјетује опрезна вожња уз обавезно поштовање саобраћајне сигнализације и избјегавање ризичних претицања. Због санације магистралног пута МII-501, дионица Козарска Дубица-Приједор (Улица Краља Александра у Приједору), саобраћај се одвија успорено, једном траком. Због извођења радова на рехабилитацији магистралног пута Градишка – Нова Топола – Клашнице, и изградње три кружна тока на дионици Клашнице 1-Нова Топола измјењен је режим у одвијању саобраћаја. Због радова на изградњи кружне раскрснице на споју магистралних путева М-I 101 Градишка-Нова Топола и М-I 102 Чатрња-Градишка, такође је измијењен режим у одвијању саобраћаја. АМС РС

АМС РС омогућио је свим возачима да се путем интернет странице и андроид апликације за мобилни телефон упознају са локацијама 67 нових стационарних радарских уређаја за контролу брзине возила „Ekin Spotter“, постављених на путевима у Републици Српској. Наредних дана интернет страница и андроид апликација АМС РС биће допуњена са локацијама стационарних радарских уређаја у Федерацији БиХ.

 ГРАНИЧНИ ПРЕЛАЗИ

На граничним прелазима нема дужих задржавања.

Подсјећамо, отворени су гранични прелаз Крстац (путни правац Гацко – Никшић), као и погранични прелази: Дужи-Имотица, Читлук-Јовића Мост, Дриновци-Себишна и Дриновачко Брдо-Сливно.

Share With: