Спортска опрема за КМФ „Козара“ Градишка (ФОТО)

Хуманиста Зоран Мијић из Козарске Дубице донираo je Клубу малог фудбала „Козара“ из Градишке спортску опрему вриједну 1.460 КМ.

Ова опрема обезбијеђена је уз помоћ кабинета Милорада Додика, предсједника Републике СрпскеПретходно је Мијић спортску опрему, набављену уз помоћ више донатора, уручио бројним клубовима у Републици Српској.

Он каже да је ово већ 76 гарнитура спортске опреме и да је ово трећи пут да посјећују Градишку, претходно су опрему добили ФК „Бисери“ Чатрња, па КК „Посавина“ и КМФ „Козара“ Градишка.У наредном периоду планира донирати опрему за куглашице из Градишке.

Из Клуба малог фудбала „Козара“ из Градишке, који се тренутно такмичи у Другој лиги група Запад захвални су на донацији, која ће им како кажу значити.

Из КМФ „Козара“ Градишка Никола Гавриловић,каже да су добили двадесет дресова и шорцева.

Мијић је до сада организовао бројне хуманитарне акције у којима је  спортским кубовима, вртићима, школама и другим организацијама и појединцима уручио донације вриједности је око 200.000 КМ.

У хуманитарним акцијама Мијић је, како је раније истицао, имао велику подршку предсједника Републике Српске Милорада Додика, директора Бање Мљечаница Дарка Бањца, директора УКЦ Републике Српске Владе Ђајића и амбасадора БиХ у Сјеверној Македонији Драгана Јаћимовића.

Н.М.

Share With: