Top lista

Top lista za 12.06.2021.god.
Partneri
Widget Image
Widget Image
Widget Image
Widget Image
Widget Image
Widget Image
Widget Image
Widget Image
Widget Image
Widget Image
Widget Image

Snježana Milak čita, piše, govori i pjeva unazad

Neobičanu sposobnost da čita, piše, govori i pjeva unazad pjevačica Snježana Milak često koristi na svojim nastupima i tako uveseljava publiku.

Gostujući u emisiji “Žene i mogućnosti” Radio Gradiške, Milakova je rekla da je kada zapjava unazad ljudi koji je ne poznaju pitaju koji je to jezik, a ona im odgovori da je to samo njen jezik, jer možda i jedina može da pjeva unazad.

Ona kaže da je spoznala da ima ovaj neobičan talenat kada je krenula u školu i počela da piše.

“Pisala sam mama, tata, pravilno i unazad, počela sam i da čitam i pričam unazad, a kasnije i da pjevam. Svi su smatrali da sam čudo od djeteta ali sam se uvjek pitala zašto upošte imam taj talenat ako ga nigdje ne mogu iskoristiti”, navela je Milakova.

Njen neobičan talenat predstavili su i brojni mediji, pričala je i pjevala unazad za Radio Donji Vakuf, gdje je ranije i živjela, te Radio Slobodna Evropa, Radio-televiziju Republike Srpske, a kada je učestvovala u “Zvezdama Granda” Saša Popović ostao je u čudu i rekao da to, da pjeva unazad, ne može osim nje niko na svijetu.

Milakova je istakla da voli svoj posao i da je talenat za pjevanje naslijedila od majke, te dodala da je, osim da bude pjevačica, maštala o tome da bude vaspitačica, jer voli djecu i ima dva sina, ali da joj se ta želja nije ostvarila.

Share With: