Славко Мекињић нови предсједник Градског одбора ДНС-а Градишка (ВИДЕО)

У Градишци је одржана ванредна изборна Скупштина Градског одбора Демократског народног савеза, на којој је за новог предсједника овог одбора изабран Славко Мекињић.

Новоизабрани предсједник Мекињић изразио је задовољство и захвалност на подршци коју су му указали делегати и рекао да ће се Демократски народни савез залагати за побољшање услова живота на подручју града,  прије свега за останак младих. Такође је напоменуо да ће почети са припремама за наредне локалне изборе, те ће се заједничким радом трудити да остваре добар резултат.

За почасног предсједника странке изабран је Дане Малешевић који је дугогодишњи члан и досадашњи предсједник Градског одбора ДНС у Градишци. Он је  честитао Мекињићу на избору и нагласио да ће настојати да пружи подршку и помоћ младим људима који требају наставити политику, програм и циљеве  ДНС-а.

Изборној скупштини у Градишци присуствовао је и потпредсједник ДНС-а Душко Ивић који је такође задовољан изборима. Ивић је рекао да се сада проводе унутарстраначки  избори по градовима и  општинама, те да је ДНС  странка перспективе и будућности.

На Скупштини Градског одбора ДНС-a, која је одржана у Културном центру, избарани су и чланови Градског одбора.

Након тога, уз присуство представника других политичких партија и осталих гостију,  освећењем жита и славског колача обиљежена је крсна слава Демократског народног савеза, Митровдан.

Н.М.

Share With: