Сједница Скупштине Града Градишка 26. јула

Двадесет и шеста редовна сједница Скупштине Града Градишка биће одржана у сриједу, 26. јула, са почетком у 9 часова.

На дневном реду је 18 тачака, углавном информације и приједлози, међу којима су Информација о пословању градских јавних установа за период јануар – јуни 2023. године,  Културни центар, Завичајни музеј, Градско позориште Градишка и Народна библиотека као и информација о пословању градских комуналних предузећа Водовод, Градска чистоћа и Топлана Градишка.

Одборници ће разматрати Информацију о пословању „Развојне агенција Градишка – РАГА“ за првих шест мјесеци ове године и  информација о пословању јавних предузећа чији је оснивач Град „Радио телевизија Градишка“ и СЦ „Servitium“ Градишка.

На двенвним реду ће се наћи и Информација о стању објеката и мјерама заштите од поплава на подручју града Градишка као и Информација о стању снабдијевања електричном енергијом на подручју града Градишка за прошлу годину. Изнмеђу осталог биће разматран и Приједлог Одлуке о економској цијени услуге и износ новчаног учешћа родитеља за боравак дјетета у ЈПУ „Лепа Радић“ Градишка за 2023. годину и Приједлог Одлуке о комуникацији између локалне управе и грађана.

Радио-телевизија Градишка ће директно преносити сједницу.

Н.М.

Share With: