Шулић: Народ препознаје рад

Потпредсједник Народне скупштине Републике Српске Денис Шулић на Општим изборима у БиХ 2. октобра према незваничним подацима остварио је мандат посланика у Народној скупштини Републике Српске из Изборне јединице 2.

Гостујући у јутарњем програму РТВГ-а Шулић је рекао да је то његов други директни мандат за народног посланика са преко 20 одсто личних гласова што је како каже његов лични раст и потврда политичких ставова и континуираног рада протеклих година.

Он је навео да су дешавања након избора уобичајено понашање опозиције и њихових лидера који желе да сачувају своје позиције свјесни да су изгубили изборе.

„Сличну ситуацију смо имали и 2014. и 2018. године и сада 2022. године исто причају. Сваки пут нису признавали изборе да би штитили личне позиције унутар политичких партија и оправдали подршку из међународне заједнице“, навео је Шулић.

Говорећи о будућем раду Шулић је навео да ће се залагати за рјешавања важних питања попут нивелације цијена путарине, Трговске горе, пољопривредног земљишта и других важних тема.

С. Суботић Цумбо

Share With: