Сервисне информације за уторак 10. август 2021. године

На подручју које оперативно покрива Полицијска управа Градишка у протекла 24 часа почињено је једно кривично дјело. Догодиле су се три саобраћајне незгоде.

Припадници  Професионалне ватрогасне спасилачке јединице Градишка нису имали интервенција.

У Служби хитне помоћи градишког Дома здравља прегледано је 49  пацијената. Дежурне докторице биле су Далиборка Милановић и Данијела Коцка.

На Одјелу породилишта градишке Болнице у протекла 24 часа није било порођаја.

Из Комуналног предузећа „Водовод“ Градишка обавјештавају кориснике који су прикључени на водоводну мрежу у Турјаку, Грбавцима, Самарџијама, Доњој и Средњој Јурковици, Ћелиновцу, Јазовцу, Миљевићима и Кијевцима да због нерационалне потрошње воде неће имати редовно снабдијевање водом у времену од 20 часова увече до 08 часова ујутро. Редукција воде трајаће док се услови водоснабдијевања не промијене.

Одвоз смећа одвија се према устаљеном распореду.

Из Електродистрибуције Градишка обавјештавају потрошаче који се електричном енергијом напајају са 20 kV далековода Требовљани излаз Гашнице  да ће данас бити без електричне енергије у времену од 9 до 17 часова и на трафостаницама Аџино село, Ровине 2, Церовљани 1, Милошево Брдо 1, Совјак 2 и Бистрица Варош.

Share With: