Сервисне информације за сриједу 28. јул 2021. године

На подручју које оперативно покрива Полицијска управа Градишка у протекла 24 часа почињена су три кривична дјела. Догодило се пет саобраћајних незгода.

Припадници  Професионалне ватрогасне спасилачке јединице Градишка нису имали интервенција.

У Служби хитне помоћи градишког Дома здравља прегледано је 28  пацијената. Дежурне докторице  биле су Јелена Лакић Ковачевић и Јелена Моравац.

На Одјелу породилишта градишке Болнице у протекла 24 часа рођена су три дјечака.

Из Комуналног предузећа „Водовод“ Градишка обавјештавају кориснике који су прикључени на водоводну мрежу у Турјаку, Грбавцима, Самарџијама, Доњој и Средњој Јурковици, Ћелиновцу, Јазовцу, Миљевићима и Кијевцима да због нерационалне потрошње воде неће имати редовно снабдијевање водом у времену од 20 часова увече до 08 часова ујутро. Редукција воде трајаће док се услови водоснабдијевања не промијене.

Одвоз смећа одвија се према устаљеном распореду.

 Из Електродистрибуције Градишка обавјештавају потрошаче који се електричном енергијом напајају са 20 kV далековода Требовљани излаз Драгељи  да ће данас бити без електричне енергије у времену од 9 до 17 часова и потрошаче на 20 kV далеководу Берек излаз Јурковица од 10 до 15 часова. Потрошачи који се електричном енергијом напајају са 20 kV далековода Ламинци  данас бити без електричне енергије у времену од 8 до 15 часова. До краћих прекида долазиће и на трафостаницама Крајчиновац 2 и Демирача 2.

Share With: