Сервисне информације за понедјељак 9. август 2021. године

На подручју које оперативно покрива Полицијска управа Градишка у протекла 24 часа почињена су два кривична дјела.

Припадници  Професионалне ватрогасне спасилачке јединице Градишка имали су четири интервенције. Гашено је ниско растиње у Јабланици у 12:30 часова, шума у Елезагићима у 13:11, ниско растиње у Новом Селу у 15:10 и смеће и трава у Долини у 18:01 часова.

У Служби хитне помоћи градишког Дома здравља прегледан је 81 пацијент. Дежурни доктори били су Данијела Коцка, Маријан Јанковић и Јелена Моравац.

На Одјелу породилишта градишке Болнице у протекла 24 часа рођена је једна дјевојчица.

Из Комуналног предузећа „Водовод“ Градишка обавјештавају кориснике који су прикључени на водоводну мрежу у Турјаку, Грбавцима, Самарџијама, Доњој и Средњој Јурковици, Ћелиновцу, Јазовцу, Миљевићима и Кијевцима да због нерационалне потрошње воде неће имати редовно снабдијевање водом у времену од 20 часова увече до 08 часова ујутро. Редукција воде трајаће док се услови водоснабдијевања не промијене.

Одвоз смећа одвија се према устаљеном распореду.

Из Електродистрибуције Градишка обавјештавају потрошаче који се снабдјевају са 20 Kv далековода Требовљани излаз Јабланице да ће данас доћи до обуставе испоруке електричне енергије у времену од 9 до 17 часова. До прекида ће доћи и на 20 kV далеководу Ламинци и трафостаницама Аџино село, Крошња 1, Ламинци Брезици 2, Агрозона 5, Ламинци Бабићи и Ровине 2.

Share With: