Сервисне информације за петак 27. август 2021. године

На подручју које оперативно покрива Полицијска управа Градишка у протекла 24 часа почињена су три кривична дјела и догодиле су се двије саобраћајне незгоде.

Припадници  Професионалне ватрогасне спасилачке јединице Градишка имали су једну техничку интервенцију јуче у 18.07 часова у Душанову.

У Служби хитне помоћи градишког Дома здравља прегледано  је 36  пацијената. Дежурни доктори  били  су  Златко Котараш и Јелена Лакић Ковачевић.

На Одјелу породилишта градишке Болнице у протекла 24 часа није било порођаја.

Из Комуналаног предузећа “Водовод” Градишка апелују на све кориснике комуналних услуга да рационално троше воду, нарочито оне који су прикључени на водоводну мрежу у Турјаку, Грбавцима, Самарџијама, Доњој и Средњој Јурковици, Ћелиновцу, Јазовцу, Миљевићима и Кијевцима гдје већ долази до прекида у редовној испоруци воде.

У саопштењу КП „Водовод“ се наглашава да у тренутним временским условима чак и најмањи кварови на водоводној мрежи знатно утичу на поремећај у водоснадбјевању.

Одвоз смећа одвија се према устаљеном распореду.

Из Електродистрибуције Градишка обавјештавају потрошаче који се електричном енергијом напајају са 20 kV далековода Требовљани излаз Гашнице да ће данас бити без електричне енергије у времену од 9 до 17 часова. До краћих прекида у испоруци долазиће и на трафостаницама Доњи Карајзовци 3 Бирнкнер, Ламинци Ратковићи, Мичије и Топола Амбуланта.

Share With: