Сервисне информације за четвртак 29. јул 2021. године

На подручју које оперативно покрива Полицијска управа Градишка у протекла 24 часа почињено је једно кривично дјело и забиљежено је једно нарушавање јавног реда и мира.

Припадници  Професионалне ватрогасне спасилачке јединице Градишка имали су једну техничку интервенцију у Новој Тополи  у 17:36 часова.

У Служби хитне помоћи градишког Дома здравља прегледано је 27  пацијената. Дежурне докторице  биле су Далиборка Милановић и Јелена Лакић Ковачевић.

На Одјелу породилишта градишке Болнице у протекла 24 часа рођен је један дјечак.

Из Комуналног предузећа „Водовод“ Градишка обавјештавају кориснике који су прикључени на водоводну мрежу у Турјаку, Грбавцима, Самарџијама, Доњој и Средњој Јурковици, Ћелиновцу, Јазовцу, Миљевићима и Кијевцима да због нерационалне потрошње воде неће имати редовно снабдијевање водом у времену од 20 часова увече до 08 часова ујутро. Редукција воде трајаће док се услови водоснабдијевања не промијене.

Одвоз смећа одвија се према устаљеном распореду.

Из Електродистрибуције Градишка обавјештавају потрошаче који се електричном енергијом напајају са 20 kV далековода Чатрња  да ће данас бити без електричне енергије у времену од 8 до 15 часова, до краћих прекида долазиће на трафостаницама Миљевићи 3, Шашкиновци и Вилуси Иваштани.

Share With: