Сервисне информације за 27. јануар

На подручју које оперативно покрива Полицијска управа Градишка током протекла 24 часа почињена су два кривична дјела. Догодиле су се двије саобраћајне незгоде.

Припадници Професионалне ватрогасно – спасилачке јединице Градишка су имали двије техничке интервенције, прва у 7.06 часова у Брестовчини, друга у 9.58 часова у Улици Прве крајишке бригаде.

У служби Хитне помоћи градишког Дома здравља прегледано је 46 пацијената.

На Одјелу породилишта градишке Болнице рођени су дјевојчица и дјечак.

Редовна је испорука воде.

Из „IEE Technology,, д.о.о. Бања Лука „Еко топлана“ Градишка  апелују на потрошаче да доспјела дуговања измире у што скоријем року.У саопштењу се наводи да у околностима свјетске енергетске кризе, свим својим капацитетима настоје обезбједити уредну испоруку топлотне енергије својим потрошачима. Међутим, у тренутним околностима суочени су са више проблема, од набавке енергента авансним уплатама, преко поскупљења горива и мазива, до новог поскупљења електричне енергије која значајно утиче на висину трошкова.

Из „Еко топлане“ Градишка свим редовним платишама се захваљују на уредно измиреним обавезама.

Из Електродистрибуције Градишка обавјештавају потрошаче који се напајају са трафостаница: Занатски центар Урије, Комунално, Козинци 3, Врбашка 2, Аџићи, Козара Село, Топола 5 Дардићи, Ресановац, Чатрња 7 и Машићи Пољице да ће данас доћи до краћих прекида у испоруци струје.

Share With: