Сервисне информације за 27. фебруар

На подручју које оперативно покрива Полицијска управа Градишка током протекла 24 часa почињена су три кривична дјела, јавни ред  и мир нарушен је у једном случају. Догодиле су се три саобраћајне незгоде.

Припадници Професионалне ватрогасно – спасилачке јединице Градишка имали су двије техничке интервенције у Миљевићима у 9. 35 и 13 часова и једну пожарну интервенцију у Козинцима у 02.00 часа.

У служби Хитне помоћи градишког Дома здравља прегледана су 63 пацијента. Дежурни љекари били су Златко Котараш, Јелена Моравац и Александра Џино.

На Одјелу породилишта градишке Болнице није било порођаја.

Из предузећа“IEE Technology“ d.o.o. Бања Лука, РЈ „Екотоплана“ Градишка позивају потрошаче да сва доспјела дуговања за испоручену топлотну енергију измире у што краћем року. Како су навели, у тренутним околностима проузрокованим свјетском енергетском кризом, суочени су са више проблема, од набавке енергената авансним уплатама, преко поскупљења горива и мазива, до новог поскупљења  електричне енергије која значајно учествује у висини трошкова.

Редовна је испорука воде.

Из Електродистирбуције обавјештавају потрошаче да су данас без напона 20 КВ далеководи Турјак, Матура, Јабланица, Гашница, Драгељи, Берек излаз Турјак, Берек излаз Вртовача и Подградци излаз Бараји.

Share With: