Сервисне информације за 24. март

На подручју које оперативно покрива Полицијска управа Градишка током протекла 24 часa забиљежено је једно кривично дјело и пет саобраћајних незгода.

Припадници Професионалне ватрогасно – спасилачке јединице Градишка нису имали  интервенција

У служби Хитне помоћи градишког Дома здравља прегледано је 38 пацијената. Дежурни љекари били су Никола Куцаловић и Далиборка Милановић.

На Одјелу породилишта градишке Болнице рођен је један дјечак.

Испорука воде је уредна.

Из „IEE Technology,, д.о.о. Бања Лука „Еко топлана“ Градишка  апелују на потрошаче да доспјела дуговања измире у што скоријем року.У саопштењу се наводи да у околносттима свјетске енергетске кризе, свим својим капацитетима настоје обезбједити уредну испоруку топлотне енергије својим потрошачима. Међутим, у тренутним околностима суочени су са више проблема, од набавке енергента авансним уплатама, преко поскупљења горива и мазива, до новог поскупљења електричне енергије која значајно утиче на висину трошкова.

Из „Еко топлане“ Градишка свим редовним платишама се захваљују на уредно измиреним обавезама.

Из Електродистрибуције Градишка обавјештавају потрошаче који се напајају са 110/20/10 киловолтног далековода Градишка 1, да ће данас без електричне енергије бити сљедећи далеководи од 08:30 до 10:30 часова без напона ће бити 20 киловолтни далековод Метал 4, од 10:30 до 12:30 Дистрибутивни центар и  Крошња од 12:30 до 14:30 часова. До прекида у испоруци струје долазиће и на 20 киловолтним далкеоводима Водовод, Левита и Подградци излаз Каменолом и трафостаницама Подградци Амбуланта, Агрозона 1, Тржница, Ламинци Брезици 9, Рогољи 1, Требовљани Лукићи, Горњи Требовљани и Јабланица Лукићи.

Share With: