Сервисне информације за 17. децембар 2021. године

На подручју које оперативно покрива Полицијска управа Градишка у протекла 24 часа  евидентирано је једно кривично дјело. Догодиле су се двије саобраћајне незгоде.

Припадници Професионалне ватрогасно – спасилачке јединице Градишка нису имали интервенција.

У служби Хитне помоћи градишког Дома здравља у протекла 24 часа прегледано је 20 пацијената. Дежурни доктори били су Златко Котараш и Далиборка Милановић.

На Одјелу породилишта градишке Болнице није било порођаја.

Из Електродистрибуције Градишка обавјештавају потрошаче који се електричном енергијом напајају са трафостанице 110/20/10 да ће данас остати без електричне енергије на 10 kV далеководу Циглана од 9 и 30 до 11 часова и са 10 kV далековода Чатрња од 11 до 12 и 30 часова, до краћих прекида долазиће и на трафостаницама Топола 2 Чича, Крушкик 1, Крајчиновац 2, Требовљани 1, Крушкик 4 Ђилас, Дубраве Шмитран и Машићи Пољице.

Из Водовода обавјештавају кориснике који су на водоводну мрежу прикључени у улицама војводе Степе, војводе Бојовића, Филипа Вишњића, Иве Андрића, Солунских добровољаца и Хиландарске улице као и у насељима Бок Јанковац и Мачковац да ће данас доћи до застоја у испоруци воде од 8 до 14 часова због квара на водоводној мрежи.

Нема застоја у испоруци топлотне енергије.

Прикупљање и одвоз смећа одвија се према устаљеном распореду.

Share With: