Сервисне информације за 15. октобар

На подручју које оперативно покрива Полицијска управа Градишка у току протекла 24 часа  јавни ред и  мир  нарушен је једном. Догодиле су се двије саобраћајне незгоде.

Припадници Професионалне ватрогасно – спасилачке јединице Градишка имали четири пожарне интервенције, по двије у Ламинцима и Гашници..

У служби Хитне помоћи градишког Дома здравља прегледано је 48 пацијената. Дежурни љекари били су Александра Џино и  Никола Куцаловић.

На Одјелу породилишта градишке Болнице није било порода.

Испорука струје и водe је уредна.

Из „Еко топлане“ Градишка обавјештавају кориснике да су у складу са вањским температурама почели са топлом пробом за сезону гријања 2023/2024.

Упозоравају кориснике да наредних дана обрате пажњу на своје топловодне инсталације, посебно ако су изводили радове у току љетних мјесеци, те по потреби озраче радијаторе.

Из „Еко топлане“ подсјећају кориснике да евентуалне проблеме у испоруци топлотне енергије и кварове могу пријавити радним даном од 7 до 15 часова на бесплатан број телефона 080 05 03 06, а послије 15 часова на бројеве мобилних телефона 065/770-956 и 065/947-887.

Share With:
Open

close button