Servisne informacije za utorak 8. oktobar

Na području koje pokriva Policijska uprava Gradiška u protekla 24 časa počinjeno je jedno krivično djelo, javni red i mir narušen je u četiri slučaja.

Pripadnici Profesionalne vatrogasne jedinice Gradiška imali su četiri intervencije u poslednja 24 časa. Juče u 8 časova i 48 minuta intervenisali su zbog zapaljenog automobila u gradu, a u 9 časova i 58 minuta intervenisali su zbog aktiviranja vatrodojavnog alarma u Kulturnom centru.Gradiški vatrogasci juče u 12 časova i 43 minuta intervenisali su u Gornjoj Dolini gdje je gorjelo strnjište dok su u 16 časova i 39 minuta imali intervenciju u Srednjoj Jurkovici zbog požara na njivi.

U Službi hitne pomoći gradiškog Doma zdravlja pregledano je 26 pacijenata. Dežurni su bili doktori Vanja Nežić i Tanja Đukić.

Na odjelu porodilišta Bolnice Gradiška u protekla 24 časa nije bilo poroda.

Iz Elektrodistribucije Gradiška obavještavaju korisnike sa 20 kilovoltnog dalekovoda Laminci da će danas ostati bez električne energije u vremenu od 9 do 17 časova. Do prekida u isporuci električne energije doći će i 10 kilovoltnom dalekovodu Liman i na trafostanicama:Kozinci-Lazići, Vrbaška 2, Gornji Trebovljani, Grbavci Trešnjice i Čatrnja 6 Milivojević.

Isporuka vode je uredna.

Share With: