Servisne informacije za utorak 3. septembar

Na području koje pokriva Policijska uprava Gradiška u protekla 24 časa zabilježena su tri krivična djela. Dogodila se jedna saobraćajna nezgoda.

Pripadnici Profesionalne vatrogasne jedinice Gradiška u protekla 24 časa imali su šest intervencija. Juče u 14 časova i 14 minuta intervenisali su u Novoj Topoli gdje je gorjela deponija smeća, u 15 časova i 4 minuta imali su tehničku intervenciju u Dubravama, zbog saobraćajne nesreće, dok su u 16 časova i 16 minuta intervenisali u Donjoj Jurkovici, zbog zapaljene slame.

Gradiški vatrogasci juče u 17 časova i 8 minuta gasili su nisko rastinje u Romanovcima, a u 18 časova i 46 minuta požar na livadi u Elezagićima. Juče u 18 časova i 46 minuta intervenisali su zbog aktiviranja vatrodojavnoj sistema u Osnovnom sudu u Gradišci.

U Službi hitne pomoći gradiškog Doma zdravlja pregledano je 38 pacijenata. Dežurni doktori bili su Goran Borjanović i Dragana Đukić.

Na odjelu porodilišta Bolnice Gradiška u protekla 24 časa nije bilo poroda.

Uredna je isporuka vode.

Zbog radova na dalekovodima, trafostanicama i niskonaponskoj mreži danas će dolaziti do kraćih prekida u isporuci električne energije na 20 kilovotnim dalekovodima Jablanice i Čatrnja i na trafostanici Karajzovci Poljaši.

Share With: