Servisne informacije za utorak 17. septembar

Na području koje pokriva Policijska uprava Gradiška u protekla 24 časa počinjena su tri krivična djela, javni red i mir narušen je u dva slučaja, a dogodila se i jedna saobraćajna nezgoda.

Pripadnici Profesionalne vatrogasne jedinice Gradiška imali su jednu požarnu intervencija, juče u 16 časova i 35 minuta, gasili su požar na livadi u Rogoljima.

U Službi hitne pomoći gradiškog Doma zdravlja pregledana su 23 pacijenta. Dežurni su bili doktori: Vanja Nežić i Marijan Janković.

Na odjelu porodilišta Bolnice Gradiška u protekla 24 časa rođeni su jedna djevojčica i tri dječaka

Iz Elektrodistribucije Gradiška obavještavaju potrošače koji se napajaju sa 20 kilovoltnog dalekovoda Podgradci izlaz Baraji da će danas u vremenu od 9 do 17 časova ostati bez električne energije, dok potrošači sa 20 kilovoltnog dalekovoda Podgradci izlaz Zanatski centar električnu energiju neće imati u vremenu od 12 do 14 časova. Do kraćih zastoja u isporuci električne energije danas će dolaziti na 20 kilovoltnom dalekovodu Podgradci izlaz Baraji i trafostanicama: Dubrave 2 Šmitran, Krošnja 2, Vrbaška 1, Barajiša 2 Zrnić i Krajčinovac 3.

Nema najavljenih prekida u isporuci vode.

Share With: