Top lista

Top lista za 04.03.2020.god.
Partneri
Widget Image
Widget Image
Widget Image
Widget Image
Widget Image
Widget Image
Widget Image
Widget Image
Widget Image
Widget Image

Servisne informacije za utorak 15. oktobar

Na području koje pokriva Policijska uprava Gradiška u protekla 24 časa počinjena su tri krivična djela, javni red i mir narušen je u jednom slučaju. Saobraćajnih nezgoda nije bilo.

Pripadnici Profesionalne vatrogasne jedinice Gradiška imali su jednu tehničku intervenciju u 10 časova u Novoj Topoli. U pitanju je bilo sapiranje puta.

 U Službi hitne pomoći gradiškog Doma zdravlja pregledano je 25 pacijenata. Dežurni su bili doktori Vanja Nežić i Zlatko Kotaraš.

Na odjelu porodilišta Bolnice Gradiška u protekla 24 časa nije bilo poroda.

Isporuka vode je uredna.

Iz Elektrodistribucije Gradiška obavještavaju potrošače sa 20 kilovoltnog dalekovoda Podgradci izlaz Gradiška da će danas ostati bez električne energije u vremenskom periodu od 9 do 17 časova.

Zbog radova do kraćih zastoja u isporuci električne energije doći će danas na 20 kilovoltnom dalekovodu Podgradci izlaz Gradiška, 20 kilovoltnim dalekovodima Laktaši, Kočićevo i Gradiška i trafostanicama: Adžići, Mičije, Mašići pilana i Topola ambulanta.

Iz preduzeća IEE Toplana Gradiška obavještavaju korisnike da će u skladu sa vanjskim temperaturama početi sa isporukom toplotne energije. Prateći najavljene dnevne temperature odvijaće se i dinamika isporuke toplotne energije o čemu će korisnici biti obavješteni, saopšteno je iz preduzeća IEE Toplana Gradiška.

Share With: