Top lista

Top lista za 12.06.2021.god.
Partneri
Widget Image
Widget Image
Widget Image
Widget Image
Widget Image
Widget Image
Widget Image
Widget Image
Widget Image
Widget Image
Widget Image

Servisne informacije za utorak 11. novembar

Na području koje pokriva Policijska uprava Gradiška u protekla 24 časa javni  red i mir nije narušavan, počinjena su dva krivična djela. Dogodile su se četiri saobraćajne nezgode.

Pripadnici Profesionalne vatrogasne jedinice Gradiška imali su dvije tehničke intervencije. Prvo su intervenisali zbog vatrodojavnog sistema u zgradi Porodične medicine u Gradišci u 17 časova i 37  minuta. Druga intervencija je bila sapiranje ceste u Gradišci u 22 časa i 9 minuta.

U Službi hitne pomoći gradiškog Doma zdravlja pregledano je 30 pacijenata. Dežurne su bile doktorice Vanja Nežić i Tanja Pećanac.

Na odjelu porodilišta Bolnice Gradiška u protekla 24 časa rođena je jedna djevojčica.

Isporuka vode je uredna.

Iz Elektrodistribucije Gradiška obavještavaju potrošače sa 20 kilovoltnog dalekovoda Berek izlaz Turjak  da će danas ostati bez električne energije od 9 do 17 časova. Do kraćih zastoja u isporuci električne energije doći će na 20 kilovoltnim dalekovodima Berek izlaz Turjak, Podgradci izlaz Baraji i Trebovljani izlaz Gašnice i na trafostanicama: Bok Jankovac 2, Topola Srbački put, Rovine 2, Kočićevo 1 i Karajzovci Sladojevići.

Iz preduzeća IEE Toplana Gradiška obavještavaju korisnike da je redovna isporuka toplotne energije.

Share With: