Servisne informacije za srijedu 10. jul

Na području koje pokriva Policijska uprava Gradiška u protekla 24 časa pričinjeno je jedno krivično djelo.

Pripadnici Profesionalne vatrogasne jedinice Gradiška nisu imali intervencija.

U Službi hitne pomoći gradiškog Doma zdravlja pregledano je 39 pacijenata. Dežurni su bili doktori  Vanja Nežić i Tanja Pećanac.

Na odjelu porodilišta Bolnice Gradiška u protekla 24 časa rođena  je jedna djevojčica.

Iz komunalnog preduzeća “Vodovod“ obavještavaju korisnike koji su priključeni na gradsku vodovodnu mrežu u ulicama Prvog krajiškog korpusa i Vojvode Mišića da će danas zbog izvođenja radova na sanaciji cjevovoda doći do zastoja u isporuci vode u vremenskom periodu od 8 do 16 časova.

Iz Elektrodistribucije Gradiška obavještavaju građane da će zbog radova na dalekovodima, trafostanicama i niskonaponskoj mreži danas dolaziti do kraćih zastoja u isporuci električne energije na 20 KV dalekovodima Matura i Laminci i trafostanicama Kočićevo 1, Kočićevo 4, Kočićevo 6, Laminci 1, Laminci Skakići, Laminci Ristići, Laminci Jaružani, Laminci Sređani, Laminci Cvjećara, Laminci Ratkovići, Novo Selo, Donja Dolina, Bok Jankovac 3, Liman 2, Trošelji 1, Trošelji 5, Barajiša, Jablanica Koturevi, Trebovljani Lukići, Cerovljani Unčice, Mašići Radumile, Samardžije, Trnovac, Ćelinovac 3, Seferovci 2.

Share With: