Top lista

Top lista za 31.07.2021.god.
Partneri
Widget Image
Widget Image
Widget Image
Widget Image
Widget Image
Widget Image

Servisne informacije za ponedjeljak 21. oktobar

Na području koje pokriva Policijska uprava Gradiška u protekla 24 časa nije bilo krivičnih djela, javni red i mir narušen je u dva slučaja. Saobraćajnih nezgoda nije bilo.

Pripadnici Profesionalne vatrogasne jedinice Gradiška imali su jednu požarnu intervenciju, juče u 10 časova i 40 minuta kada su intervenisali zbog požara na štali u Lamincima.

U Službi hitne pomoći gradiškog Doma zdravlja pregledano je 75 pacijenata. Dežurne su bile doktorice Sanja Kežić, Tanja Pećanac i Dragana Đukić.

Na odjelu porodilišta Bolnice Gradiška u protekla 24 časa rođen je jedan dječak.

Isporuka vode je uredna.

Iz Elektrodistribucije Gradiška obavještavaju potrošače sa 20 KV DV Podgradci izlaz Baraji da će danas ostati bez električne energije u periodu od 9 do 17 časova. Do kraćih zastoja u isporuci električne energije dolaziće na trafostanicama: Pejići, Panići, Kozinci 1, Rovine 2 i Dubrave 2 Šmitran.

Iz preduzeća IEE Toplana Gradiška obavještavaju korisnike da će u skladu sa vanjskim temperaturama početi sa isporukom toplotne energije. Prateći najavljene dnevne temperature odvijaće se i dinamika isporuke toplotne energije o čemu će korisnici biti obavješteni, saopšteno je iz preduzeća IEE Toplana Gradiška.

Share With: