Servisne informacije za četvrtak 3. oktobar

Na području koje pokriva Policijska uprava Gradiška u protekla 24 časa počinjeno je jedno krivično djelo, javni red i mir narušen je u jednom slučaju. Dogodila se jedna saobraćajna nezgoda.

Pripadnici Profesionalne vatrogasne jedinice Gradiška imali su tri intervencije. Intervenisali su zbog požara na sušari za žito u Donjim Podgradcima u 7 časova i 19 minuta. Druga požarna intervencija bila je u Rovinama u 19 časova i 17 minuta zbog požara na štenderu. Imali su i  jednu tehničku intervenciju, oglasio se vatrodojavni alarm u zgradi Suda u Gradišci u 19 časova i 10 minuta.

U Službi hitne pomoći gradiškog Doma zdravlja pregledano je 28 pacijenata. Dežurni su bili doktori Zlatko Kotaraš i Vanja Nežić.

Na odjelu porodilišta Bolnice Gradiška u protekla 24 časa obavljena su dva poroda, rođeni su djevojčica i dječak.

Iz Elektrodistribucije Gradiška obavještavaju korisnike sa 20 kilovoltnog dalekovoda Berek izlaz Turjak da će danas ostati bez električne energije u vremenu od 9 do 17 časova.

Zbog radova danas će dolaziti do prekida u isporuci električne energije na 20 kilovoltnim dalekovodima Berek i Trebovljani izlaz Gašnice i trafostanici Kočićevo 6.

Isporuka vode je uredna.

Iz preduzeća IEE d.o.o. Banjaluka PJ “Toplana” Gradiška obavještavaju korisnike da danas, u skladu sa vanjskim temperaturama, počinju sa toplom probom sistema daljinskog grijanja za sezonu 2019/2020. i mole potrošače da narednih dana obrate pažnju na svoje instalacije i eventualne probleme prijave na besplatan broj 080 05 03 06 od 7 do 15 časova radnim danom, a poslije 15 časova na mobilne, brojevi su 065 286 289 i 065 947 887.

Share With: