Servisne informacije za četvrtak 29. avgust

Na području koje pokriva Policijska uprava Gradiška u protekla 24 časa počinjeno je jedno krivično djelo, javni red i mir narušen je u jednom slučaju. Dogodile su se dvije saobraćajne nezgode.

Pripadnici Profesionalne vatrogasne jedinice Gradiška imali su dvije intervencije. Tehničku intervenciju, otključavanje vrata u Kozincima u 16 časova i 32 minute. U Novoj Topoli gorilo je smeće u 20 časova i 5 minuta.

U Službi hitne pomoći gradiškog Doma zdravlja pregledano je 26 pacijenata. Dežurni su bili doktori Goran Borjanović i Vanja Nežić.

Na odjelu porodilišta Bolnice Gradiška u protekla 24 časa obavljena su tri poroda, rođena je jedna  djevojčica i dva dječaka.

Uredna je isporuka vode.

Iz Elektrodistribucije Gradiška obavještavaju potrošače na 20 kilovoltnom dalekovodu Berek izlaz Turjak da će danas ostati bez električne energije u vremenu od 9 do 17 časova.

Zbog radova danas će dolaziti do kraćih prekida u isporuci električne ernergije na 20 kilovoltnim dalekovodima Brestovčina, Baraji i Kočićevo i trafostanicama: Taksi bar 2, Srednja Jurkovica 2, Turjak 1, Šaškinovci, Cerovljani 1 i Kočićevo 4.

Share With: