Top lista

Top lista za 31.10.2020.god.
Partneri
Widget Image
Widget Image
Widget Image
Widget Image
Widget Image
Widget Image
Widget Image
Widget Image
Widget Image
Widget Image
Widget Image

Servisne informacije za četvrtak 29. avgust

Na području koje pokriva Policijska uprava Gradiška u protekla 24 časa počinjeno je jedno krivično djelo, javni red i mir narušen je u jednom slučaju. Dogodile su se dvije saobraćajne nezgode.

Pripadnici Profesionalne vatrogasne jedinice Gradiška imali su dvije intervencije. Tehničku intervenciju, otključavanje vrata u Kozincima u 16 časova i 32 minute. U Novoj Topoli gorilo je smeće u 20 časova i 5 minuta.

U Službi hitne pomoći gradiškog Doma zdravlja pregledano je 26 pacijenata. Dežurni su bili doktori Goran Borjanović i Vanja Nežić.

Na odjelu porodilišta Bolnice Gradiška u protekla 24 časa obavljena su tri poroda, rođena je jedna  djevojčica i dva dječaka.

Uredna je isporuka vode.

Iz Elektrodistribucije Gradiška obavještavaju potrošače na 20 kilovoltnom dalekovodu Berek izlaz Turjak da će danas ostati bez električne energije u vremenu od 9 do 17 časova.

Zbog radova danas će dolaziti do kraćih prekida u isporuci električne ernergije na 20 kilovoltnim dalekovodima Brestovčina, Baraji i Kočićevo i trafostanicama: Taksi bar 2, Srednja Jurkovica 2, Turjak 1, Šaškinovci, Cerovljani 1 i Kočićevo 4.

Share With: