Top lista

Top lista za 25.09.2021.god.
Partneri
Widget Image
Widget Image
Widget Image
Widget Image
Widget Image
Widget Image
Widget Image
Widget Image
Widget Image
Widget Image
Widget Image

Servisne informacije za četvrtak 23. januar

Na području koje operativno pokriva Policijska uprava Gradiška u protekla 24 časa počinjena su dva krivična djela, javni red i mir narušen je u jednom slučaju. Saobraćajnih nezgoda nije bilo.

Pripadnici Profesionalne vatrogasne jedinice Gradiška imali su jednu požarnu intervenciju, gorio je dimnjak u ulici Jovana Raškovića u Gradišci u 9 časova i 34 minute.

U Službi hitne pomoći gradiškog Doma zdravlja pregledano je 35 pacijenata. Dežurni doktori bili su Vanja Nežić i Zlatko Kotaraš.

Na odjelu porodilišta Bolnice Gradiška u protekla 24 časa rođena je djevojčica.

Isporuka vode je uredna.

Isporuka toplotne energije je uredna.

Iz Elektrodistribucije Gradiška obavještavaju potrošaće da će danas ostati bez električne energije prema sljedećem rasporedu: 20 kilovoltni dalekovod  Levita, od 8:30 do 10 časova, 20 kilovoltni dalekovod Zanatski centar od 10 do 11:30 h, 20 kilovoltni dalekovod Metal 4 od 11:30 do 13 časova i 20 kilovoltni dalekovod Distributivni centar od 13 do 14:30h.

Zbog radova danas će dolaziti do kraćih prekida u isporuci električne energije na trafostanicama: Laminci Švrake 2, Lipovača 7, Kruškik 1, Vilusi Ljepojevići i Krajišnik 3.

Share With: