Servisne informacije za četvrtak 17. oktobar

Na području koje pokriva Policijska uprava Gradiška u protekla 24 časa počinjeno je jedno  krivično djelo, javni red i mir nije narušavan. Dogodile su se dvije saobraćajne nezgode.

Pripadnici Profesionalne vatrogasne jedinice Gradiška nisu imali intervencija.

U Službi hitne pomoći gradiškog Doma zdravlja pregledano je 29 pacijenata. Dežurne su bile doktorice Tanja Pećanac i Dragana Đukić.

Na odjelu porodilišta Bolnice Gradiška u protekla 24 časa rođen je jedan dječak.

Isporuka vode je uredna.

Iz Elektrodistribucije Gradiška obavještavaju potrošače sa 20 kilovoltnog dalekovoda Podgradci izlaz Baraji da će danas ostati bez električne energije u vremenskom periodu od 9 do 17 časova.

Zbog radova do kraćih zastoja u isporuci električne energije doći će danas na 20 kilovoltnom dalekovodu Podgradci izlaz Baraji, 20 kilovoltnom dalekovodu Trebovljani izlaz Dragelji i trafostanicama: Pejići i Panići.

Iz preduzeća IEE Toplana Gradiška obavještavaju korisnike da će u skladu sa vanjskim temperaturama početi sa isporukom toplotne energije. Prateći najavljene dnevne temperature odvijaće se i dinamika isporuke toplotne energije o čemu će korisnici biti obavješteni, saopšteno je iz preduzeća IEE Toplana Gradiška.

Share With: